Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon av bil hos Møller Bil Sandefjord

Hos Møller Bil Sandefjord tilbyr vi en rekke tjenester innen service- og vedlikehold av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi har blant annet Smart Repair, som betyr at våre eksperter reparerer småskader på bilen din raskt og presist og inntil 80 prosent billigere enn det som er vanlig med tradisjonelle reparasjonsmetoder. Og trenger du et dekkskifte? Da hjelper vi deg gjerne! Vi har også et eget dekkhotell for å ta vare på dekkene dine helt til neste sesong.

Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at bilen din skal være sikker å kjøre og holde seg i verdi. Bruker du et autorisert Volkswagen bilverksted kan du føle deg trygg, også hvis det er større skader på bilen som må utbedres. Vi garanterer at du ikke må betale mer enn den prisen vi har avtalt, og at vi blir ferdig til avtalt tid. Uansett hva du trenger hjelp til, kan vi løse dette hos oss. Vi har spesialutdannede og hjelpsomme fagfolk som kun jobber med Volkswagen, og vi bruker alltid originale bildeler. Dette sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lengre. I tillegg er vi stolte over å være sertifisert Miljøfyrtårn.

Møller Bil Sandefjord har som visjon at alle kunder skal være «Svært fornøyd – hele veien!». Vi er opptatt av at du som kunde skal være svært fornøyd allerede fra ditt første møte hos oss som bilforhandler, til service og oppfølging av bilen i ettertid. Våre ansatte ønsker å skape og ivareta gode relasjoner til kundene våre, og dette jobber vi etter hver eneste dag.