Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Møller Bil Sandefjord får du alt du trenger til bilen din

Hos Møller Bil Sandefjord har vi både salg av Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi tilbyr en rekke tjenester innen service- og vedlikehold, samt Smart Repair, som vil si at våre eksperter reparerer småskader på bilen din raskt og presist, og inntil 80 prosent billigere enn det som er vanlig med tradisjonelle reparasjonsmetoder. Hos oss har vi også et eget dekkhotell slik at dekkene dine holder seg fine til neste sesong. Vi er opptatte av at du som kunde skal være svært fornøyd – hele veien fra det første møte hos oss som bilforhandler til service og oppfølging av bilen i ettertid.

Møller Bil Sandefjord ble etablert under navnet, Øhres Auto, etter andre verdenskrig. Gunnar Næss overtok i 1985, og den gang het forhandleren Næss Auto. I 2001 ble vi Møller Bil Sandefjord. Vi har vært forhandler av Volkswagen siden Øhres Autos oppstart og er derfor en bilforhandler som har svært lang erfaring med Volkswagen. I dag holder vi til i moderne lokaler i Gokstadveien 16, som ligger sentralt og i gåavstand til Sandefjord sentrum.

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe. Velkommen til oss i Møller Bil.

Åpningstider

Salg

 • Mandag - Fredag
  08:30 - 16:30
 • Lørdag
  10:00 - 13:00

Delelager

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:00

Verksted

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››